Nieuws

Startersprogramma 2017-2018 - aanvang 28 september

** VOLZET **

 

Zoals elk jaar zullen we ook na deze zomer weer van start gaan met een groep nieuwe beginnende triatleten via ons succesvol startersprogramma. Het aantal plaatsen is ook dit jaar beperkt to 10!

 

Dit programma bestaat al 10 jaar en is specifiek bedoeld voor mensen die aan triatlon willen (beginnen) doen maar geen of onvoldoende zwemervaring en – techniek hebben. De reputatie van dit programma is sterk met een zeer hoge slaagkans. Ter illustratie bvb een tiental mensen die binnen de 4 jaar zelfs hun eerste volledige triatlon succesvol beëindigden zonder enige voorkennis van borstcrawl. Onze starters worden volwaardig BrTC-lid maar krijgen gedurende een winterseizoen specifiek 1 uur per week zwemles in een beperkte groep. Na gunstige evaluatie in de lente stromen ze dan door naar de reguliere zwemtrainingen (meer dan 120 actieve atleten). Voor lopen en fietsen (en alle andere activiteiten) is er geen verschil met de andere atleten:

 

Looptraining: maandag 19u in 3 niveaugroepen + kids

Fietstraining: zondag 9u30 in 3 niveaugroepen

Zwemmen starters: donderdag 21-22u gedurende eerste winterseizoen

 

Aanwezigheid op onze trainingen is niet verplicht maar we raden starters wel aan zo veel mogelijk aanwezig te zijn om de zwemlessen. Dit zal de doorstroming bespoedigen.

 

Het startersprogramma begint dit jaar op donderdag 28 september. De zwemtrainingen zullen intensief worden begeleid door een gediplomeerde zwemtrainer. Tem eind dit jaar kunnen jullie aansluiten tegen een verlaagd tarief van 50 euro. Vanaf 1 januari betalen jullie volwaardig lidgeld (huidig tarief voor 2017 is 125 euro per jaar exclusief eventuele licentie en wedstrijdoutfit).  Het lidmaatschap van BrTC omvat:

·         1 looptraining per week

·         1 fietstraining per week

·         2 zwemtrainingen per week (voor starters slechts 1 training in beperkte groep met specifieke begeleiding)

·         Openwaterzwemmen mei-sept in de E10-plas (uitbatingsvergunning van BrTC) - indien zwemniveau voldoende

·         verzekering tijdens trainingen en clubactiviteiten

·         deelname aan randactiviteiten (familiedag, algemene vergadering met buffet, …)

·         toegang tot online digitaal platform voor trainingen, activiteitenkalender, forum, …

·         recht op gratis verhuur fietskoffers (mits reservatie, 3 Thule koffers in onze stock) voor reizen

·         andere voordelen van sponsors kunnen variëren

 

Hebben jullie zin om aan te sluiten als starter vanaf 28/sept? Stuur ons dan zo snel mogelijk een e-mail naar bestuur@brasschaattriatlonclub.be. De eerste 10 geïnteresseerden hebben plaats, de andere komen op een wachtlijst.


Door Kris Van Echelpoel op 28-08-2017 om 10:07:24